Sider

onsdag den 22. februar 2012

Dejlig, dejligere 'one shoulder' - kjole

Sad lige og kiggede rundt på nettet, og fandt denne utrolig flotte kjole i tre fede farver fra Only! JEG EEELSKER DEN!
 Louise og jeg skal til fest på lørdag, og jeg har ALTID kjole på til sådanne fester, så det vil jeg også have denne her gang. Har forelsket mig i denne her! Hvilken farve synes I? - Den blå, den koralfarvet eller den sorte? Synes de alle tre er utrolige flotte. Og især med et par fede armbånd til, og de stillette jeg viste jer fra genbrug! 

Håber på den er ude i centeret i Kolding, ellers må jeg bestille den hjem fra nettet, og have den til en anden god gang, da den ikke kan nå at komme hjem!

Og damer... Den koster 200 kr. Det er da lige til at overkomme! (Selvom jeg sparer)



Se nærmere den smukke kjole i de flotte farver her: http://dk.bestseller.com/only/t-shirts---tops/KRISTYONESHOULDERDRESS/15062964,da_DK,pd.html?dwvar_15062964_colorPattern=15062964_SPICEDCORAL&forceScope=


Love from Kristina <3

mandag den 20. februar 2012

Livsglædehuset Jylland

 Jeg synes lige jeg vil være en god datter og reklamere lidt for min far og papmors mesterværk. De har sammen skabt det, og det er blevet rigtig godt!

Livsglædehuset yder terapeutisk rådgivning indenfor samliv, sexologi og livsglæde! Det er et dejligt sted og være, og det er fyldt med professionelle behandlere klar til at hjælpe dig :-) 

Her er lige et par billeder af øjeblikke fra livsglædehuset:


Venteværelset
Også en del af venteværelset

Undervisningssalen 

Konferencerummet 

Hyggelig lille krog

Et af husets flere terapirum

Min smukke papmor, June, til åbningsreceptionen

Joan Ørting gav et godt fordrag til receptionen!

Det er fyldt med flotte farver.. Man kan KUN komme i godt humør!



Hvis I ønsker at vide mere, så kan I blive venner Livsglædehuset Jylland på Facebook, og følge med i hvad der sker. Hende June (min papmor) får hele tiden flere og flere god idéer, så følg op!

I kan også klikke ind på denne hjemmeside, og få yderlige information om Livsglædehuset Jylland: http://xn--livsgldehuset-8fb.dk/


//Kærligst Kristina :-)







søndag den 19. februar 2012

Chalie St. Cloud

Kære alle! Jeg var til fødselsdag i går hos min dejlige veninde, Lisa, hvor vi hyggede os, og så denne her supergode film! 

I 'Charlie St. Cloud' er Charlie (Zac Efron) overvældet af sorg. Hans yngre bror, Sam, dør i en tragisk ulykke, som han føler sig ansvarlig for. Charlie er også død i et kort øjeblik, men genoplives af en ambulancefører. Fra da af beslutter Charlie sig for at leve i fortiden, men da han møder en pige, må han vælge mellem hende eller holde et løfte til sin afdøde lillebror. 


Se da lige, hvem der har hovedrollen som Charlie!

En god amerikansk fantasyfilm!

//Kristina!