Sider

lørdag den 28. januar 2012

Interview med psykolog!!!

Hey derude :-) 
Glæd jer til næste uge!! Vi vil nemlig interviewe en psykolog omkring unge piger med problemer med lavt selvværd og dets konsekvenser. Det bliver underholdende og lærerigt, så følg op på det :-)


God weekend!

torsdag den 26. januar 2012

Hvem er hende Louise?

Kære alle jer :-)))


Jeg er en pige på 15 år, og går i 9.klasse.
I min fritid, rider jeg, og har også min egen pony, hun hedder Sussie. Jeg rider stort set hver dag. Jeg holder rigtig meget af Sussie, hun er en fantatisk pony!.. Hun står opstaldet på Ladelund Rideklub, og det er rigtig hyggeligt, for der er en masse søde mennesker derude :-) Jeg har også et arbejde ved et firma der hedder Solar, hvor jeg arkivere nogle papirer.
Næste år skal jeg på Vejen Handelsskole (HHX), hvor jeg skal læse markedsting og psykologi. J
eg ved ikke helt præcist, hvor det skal føre hen endnu. Men heldigvis har jeg lidt tid til at tænke over det endnu. 
Mine venner og familie, betyder også rigtig for mig. At shoppe med veninderne, efterfuglt af nogle gode film, er bare det bedste jeg ved.. Selvfølgelig er der også et par fester en gang i mellem. :-)
Min far og mor er skilt, men de er stadig super gode venner! :-) Så næsten ingenting er anderledes end før, de bor dog bare ikke sammen :-( Jeg har også en tvillingsøster, som hedder Laura, som jeg holder rigtig meget af!

Jeg eeeeeeeeeeeelsker romantiske film! Især en gammel klassiker "Pretty Woman", den er genial! Jeg elsker også serien CSI, og ser serien så tit, som jeg overhovedet kan :-))
Justin Bieber, og One Direction er noget af det bedste jeg kan høre inden for musik. Har også et "lille" crush på Zayn fra One Direction, og Justin <333.. De er nogle søde drenge! :-))



Nå, men håber at det var nok om mig :-)) Og jeg håber selvfølgelig også, at I kan lide bloggen :-) Jeg tror på, at det ender med, at den bliver ret så fantastisk :-)


// Kys og Kram Louise <3


Ps. har vedhæftet et billede af Sussie og jeg :-)

onsdag den 25. januar 2012

Hvem er hende Ida?

Heeej. :-)))
Jeg vil lige fortælle lidt om mig selv.
I min fritid spiller jeg meget fodbold. Jeg er lige startet på "Kolding Q" boldklub, det er rigtig fedt! Jeg træner i Kolding 3 gange i ugen og løber og styrke træner i Vejen Idræt center. Jeg elsker at spille fodbold, da jeg synes det giver en så meget energi ! Og selve sammenholdet på et fodboldhold er også kanon!!

Jeg arbejder på Trælasten i Vejen en gang i ugen (så har jeg også råd til at shoppe) Som i kan se laver jeg rigtig meget i min fritid, men veninderne er der altid plads til! Der findes ikke noget bedre end hygge aftner med ens gode veninder - I love it!


Hygge med ens familie er også bare noget af det bedste for mig! Jeg har to helt fantastiske søskende, én lillesøster og én storesøster! De betyder rigtig meget for mig. Jeg har også en hund (Alina). Det er altid dejligt at komme hjem til et hus, hvor ens hund kommer springende hen til en for at sige, hej.


Min yndlingsfilm er "A Cinderealle Story", jeg elsker at se tøse film! Ligge og putte sig under dynen - det er livet!! En film der har gjort meget indtryk på mig er helt sikkert "A walk To Remember", den har virkelig et kanon godt budskab. Den handler om, at man skal sætte pris på det man har og ikke det man ikke kan få.


Jeg håber i vil kunne lide vores blog, vi vil i hvert fald gøre os umage med den!
 

Ps: Synes lige i skal den her - http://www.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U - Håber den giver jeg lidt mere selvtidlig, for ingen er perfekt, selv dem som er på modebladene er ikke perfekte!!
Knuus Ida.<3





Skolefest, her kommer vi!

Hejsa til alle jer derude !  <3 
Håber at I alle har haft en skøn dag! Det har jeg, og at Danmark vandt over Sverige gjorde den bare endnu bedre, nu er vi i semifinalen! :-) Nå nok om håndbold... Jeg plejer faktisk ikke at interessere mig for håndbold.. Jeg tror bare at det er noget, som min far har sat i mig.  
I morgen er der skolefest oppe på vores skole, de seneste dage har der været meget snak om hvilket tøj vi forskellige skal have på. Det er hollywood tema, så de fleste kommer i fine kjoler, men ikke jeg. Jeg kommer i et par sorte cowboybukser, og en sølv/glimmer trøje. Overvejer om jeg skal komme i stilletter.. Men kender I ikke det, at I ikke har lyst til at være den eneste i et par høje hæle. ?? Nå, men jeg vil smutte igen. :-)









Dejlige drenge???? JA TAK!!!


Hvem elsker ikke de fem good-looking drenge fra One Direction???? Jeg elsker dem i hvert fald! Se lige på dem... nuuuurh de er søde :-)))) Især ham Harry der, han er bare for dejlig! (nederst venste hjørne).


Hvis du ikke allerede har, så brug lige et par minutter på at høre denne fantastiske sang, du vil ikke fortryde det!! http://www.youtube.com/watch?v=Y1xs_xPb46M&ob=av2e


God dag til jer :-)

Hvem er hende Kristina?

 Hej rare mennesker :-)))
Jeg er en pige på 15 år, som går i niende klasse på Grønvangskolen i Vejen.
Efter skole arbejder jeg på et kontor (SPF) og så er jeg børnepasser i Vejen Idrætcenter. Jeg er også frivillig gymnastiktræner på et hold for børn fra alderen 3 - 5 år. Det har jeg været i fire år nu, og jeg kan godt lide det, for jeg synes det er sjovt at være noget for børn. :-)))) 
Jeg får meget af min fritid til at gå med at være sammen med mine veninder. Der findes jo bare intet bedre end at være på en hyggelig shoppetur og hygge med pigerne og måske tage til en fed fest sammen senere!
Jeg har fire dejlige søskende. Én tvillingesøster, én lillebror og to små søstre. Da mine forældre er skilt, har jeg også fået seks mere søskende oven i, 4 piger og to drenge. Så som i nok kan regne ud, har jeg mange søskende, hvilket jeg elsker! :-)
Så har jeg også en helt fantastisk kæreste, som jeg er rigtig glad for! :-)


Mit ynglings citat er: 'when life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile'. Jeg elsker simpelthen det citat!!! Nogen gange kan der bare være én lille ting, som går mig så meget på, at jeg kan glemme alt det positive jeg har i mit liv. Citatet minder mig også om, at jeg ikke kan være lige god til al ting. Jeg STINKER fx. til alt hvad der har noget med sport at gøre, men så kan jeg tilgængæld en masse andet :-)


Det jeg vil opnå med denne blog er, at få alle jer søde mennesker til at sætte mere pris på jer selv og jeres egne personlige egenskaber! I kan nemlig alle sammen noget helt specielt hver i sær. Find smilet frem og følg vores blog. Jeg lover det bliver underholdende.


// Love Kristina
Heej!
Jeg faldt lige over dette citat - "Der findes ingen grimme kvinder, kun dovne kvinder".
Jeg er bestemt enig! Det smukke kommer også indefra. Med et smil, flot tøj og et humør der er i top, kan det ikke gå helt galt. :-*
Knuus og forsat god dag. :-)

Det indre af det ydre

Hej søde jer!

Vi er tre piger, som har oprettet denne blog, som vi vil bruge til vores projektuge.
Vi går alle i 9.klasse.



Vores emne i projektugen hedder "Det indre af det ydre".
Det har meget at gøre med pigernes ydre og indre skønhed. Overskriften betyder at det indre afspejler af det ydre. Fordi det er udseendet, som giver os førstehåndstrykket af hvem vi er. Men det er ikke nemt at få det ydre til at ligne det indre. Det kræver et stærkt mod, som mange unge piger ikke har.. Især har vi tænkt på modellerne rundt omkring, som skal på forsiden af alle de kendte modebladende. Dem er der mange som ser op til, og gerne vil være ligeså smuk som. Men det kan være meget svært når pigerne er redigeret i Photoshop. For hvem har det perfekte udseende?